Augmentace prsou a kojení

Pane doktore uz jsme vam jednou psala ale zapomela jsme se jeste zeptat na jednu otazku. Jsem 7 mesicu po tom co jsme prestala kojit uvazuji o augmentaci prsou s tim ze bych mohla jit uz za 14 dni. Ma otazka je zda vadi pri operaci kdyz mi pri zmacknuti bradavky jeste strika mleko ale to se mi stavalo jeste po 2 letech od prvniho porodu. Jinak samovolne mi mleko nevyteka jen pri zmacknuti bradavky. Bude to prekazka k operaci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Petro, doporučuji pacientkám podstoupit augmentaci prsou minimálně 6 měsíců od skončení kojení. Minimálně ale neznamená, že přesně za 6 měsíců. Augmentace je výkon elektivní - není akutní - takže bych raději nic neuspěchal. Konzultujte stav se svým plastickým chirurgem. Pěkný večer přeje dr.t.kempný

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: