Augmentin 625

dobrý den, ráda bych se zeptala jestli tyto atb. jsou vhodné pro epileptiky. děkuji

Odpověď odborníka:

Lidé s epilepsií mohou Augmentin užívat. Je pravda, že penicilínová antibiotika mohou zvyšovat náchylnost ke křečím, to se ale týká až velmi vysokých dávek a jde hlavně o penicilín podávaný injekčně.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: