Augmentin, opožděná menstruace

Dobrý den.Můj dotaz se týká gynekologie...můj doktor mi předepsal Antibiotikum"Augmentin" a už sem je dojedla,ale teď jsem nedostala měsíčky a tak se chci zeptat jestli je můžu mít opožděné? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lucie, přeji Vám dobrý den! Podávání antibiotik může změnit poševní floru a způsobit výtoky a mykosy. Je však velmi nepravděpodobné, že by podání augmentinu posunulo menstuační cyklus. Je zato možné, že jej posunula nemoc, kvůli níž byl augmentin nasazen.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x