Augmentin tbl 14x 1g - sport

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli vadí při braní antibiotik AUGMENTIN sportovat. Dostal jsem to na infekci močových cest (Streptokok) na 14 dní 1xpo12h. Jiné problémy nemám. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Antoníne. Antibiotika nevadí, ale ta infekce ano. Měl byste dodržovat šetřící režim, který k léčbě jakékoli infekce rozhodně patří. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: