Augumentacia a hepatitida b

Dobry den, mam zaujem o augumetaciu prs,chcem sa opytat,ci nie je problem, ze som prekonala zltacku typu B, zistili mi to pri 2.dietati(porod cisarskym rezom v roku 2005), nemam a nemala som ziadne problemi, akurat trocha zvysene niektore hodnoty pri pecenovych testoch. Chcem sa opytat, ci mi nebudu implantaty posobovat v buducnosti problemy? Dakujem, s pozdravom, Janka

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Z mého pohledu, máte-li po hepatitidě změněnou laboratoř, je augmentace u Vás nevhodná. Silikon by pro Vaše tělo neměl být rizikem, ale narkóza je zátěží zcela jistě. A nikdo z nás neví, zda během života nebudete potřebovat nějaké narkózy z vitální indikace. Zda budou implantáty způsobovat obtíže nelze dopředu říci, ale je třeba s nimi počítat. I proto bych se augmentaci radil vyhnout. Nashledanou, Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: