Aurorix- úzkostné stavy

Beru 6 dní 1/2 tabl. Aurorix na úzkostné stavy a od první dávky skoro vůbec nespím. Lékařka říkala, že to není možné, at si zvýším dávku na 1 tabl.ráno. Chci se zeptat, zda je to možné a když zvýším dávku nebude to ještě horší? Mám jen úzkostné stavy, ale energie mi nikdy moc nechyběla a vše jsem dělala jako dřív akorát se stavy úzkosti. Snažila jsem se bojovat knížkami, relaxací, psychologem, jogou ale zatím nic nepomohlo.Děkuji za odpově´d

Odpověď odborníka:

Moc díky za důvěru. Ráda bych Vám nějak opravdu pomohla, ale zdá se mi nevhodné, aby Vás paralelně "léčili" dva lékaři. Chápu, že jste se dostal do situace, kdy Vaše příznaky nekorelují s představou lékaře o odpovědi na nastavenou léčbu, ale takové stavy se vyskytují. Každý člověk je originál, tedy i jeho odpověď na lék.
Za nejoptimálnější bych považovala dále zachovat důvěru Vašemu vztahu k ošetřující paní doktorce., pokuste se popsat svůj stav tak pěkně, jako jste to udělal v písemné podobě. Paní doktorka zcela jistě léčbu přizpůsobí tak, abyste se důsledků nemusel obávat...

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Aurorix a nespavost | Od: Vlastimil | 3.9.2015 16:52
Aurorix podporuje aktivitu. Proto by se neměl brát večer, aby
nenarušil spánek a proto je dávkování určeno především na
ráno, příp. částečně i odpoledne.

Nespavost obvykle řeším tak, že vstanu a jdu něco dělat. A
pokud se mi nechce nic dělat, vyberu si nějaký film, na který
se dívám vsedě. Jak se mi začnou klížit oči, vypnu to a jdu
spát.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: