Autismus

Dobry vecer, mam mozna blbou otazku, ale stejne se zeptam. Mam skoro 6ti mesicniho syna, ktery byl kojeny a najednou z niceho nic se sam odstavil. Mleka bylo dost, ale on nejevil zajem. Na to ze je malinky mi neprijde moc kontaktni ( mazleni, prituleni atd.) Mam strach aby nebyl autista. Nevim jak to poradne popsat, ale je proste "takovy svuj" Jsou nejake ukazatele jak to poznat? Budu rada za kazdou radu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve věku 6 měsíců je skutečně velmi brzy s diagnostikou autismu. To, že se syn odstavil od prsu, bych s tímto probléemm nespojovala. V 6 měsících by měl např žvatlat, navazovat oční kontakt, smát se...

MUDr. Věra Rajchlová
MUDr. Věra Rajchlová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: MUDr. Věra Rajchlová - praktický lékař pro děti a dorost

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: