Autismus

Dobrý den, mám syna 2 a čtvrt roku, moc nereaguje na své jméno (jen občas), když přijdeme do nějakého cizího prostředí (k lékaři,ke kamarádce)začne se vztekat,válet po zemi a utíkat ke dveřím, do dnešního dne moc nemluví - vydává zvuky na zvířata,ale třeba "máma" mi neřekne. Stále kaká i močí do plenek. Pediatr nás poslal na ušní, zda není hluchý-vše o.k. Dále teď navštěvujeme foniatrii,ale nespolupracuje. Proto se chci zeptat, zda by nebylo dobré navštívit pediatra s prosbou, aby nás poslal na vyšetření kvůli autismu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel s Vámi souhlasím, vyšetření dětským psychiatrem je v tomto případě namístě.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: