Autoimunita štítné žlázy, těhotenství a multivitamíny

Dobrý den, léčím se na autoimunitu štítné žlázy. Nyní jsem v 5tt a koupila jsem si jako doplněk stravy multivitamíny pro těhotné (Calibrium Babyplan), které obsahují jod - 150,0 ug. Moje lékařka mně navýšila letrox 50 na 1,5 tablety, takže beru 75. Proto si nejsem jistá jestli při braní letroxu mohu užívat současně i multivitamíny, aby to neuškodilo miminku. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dávka Letroxu na kterou vám navýšila vaše lékařka je dostatečná,podívejte se po jiném vitaminovém preparátu,který neobsahuje jod. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: