Autoimunitni zanet sz-lecba

Prosim Vas o nazor - v krvi mi byly namereny nasledujici hodnoty: (TSH 3,70) (T4 volny 11,41) (T3 volny 5,3) (Anti TG 626,6). Je v takovem pripade vhodne nasadit leky nebo pacienta pouze sledovat? Dekuji! Vera

Odpověď odborníka:

Obě možnosti přicházejí v úvahu - závisí to od toho, jestli máte obtíže, jaký je nález na sonu, jestli jsou pozitivní i antiTPO protilátky, jestli máte potíže i s hladinou cholesterolu, jiné nemoci, atd. Je to vždy nutné zvážit individuálně.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Biologická léčba míří přesně na cíl
Články: Biologická léčba míří přesně na cíl
Pacienti, kteří trpí...
Co všechno hrozí našim plicím
Články: Co všechno hrozí našim plicím
Jeden z nejhorších pocitů...
Nedovolte aftům zahájit invazi
Články: Nedovolte aftům zahájit invazi
Možná je znáte. Malé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Cigarety mladé lidi ovládnou dříve, než si závislosti sami všimnou
Výskyt rakoviny ledvin je u nás největší na světě. Proč?
Články: Výskyt rakoviny ledvin je u nás největší na světě. Proč?
Zjistěte, proč mají Češi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Těhotenství a štítná žláza
Články: Těhotenství a štítná žláza
Štítná žláza má významný...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: