Autoimunní thyreotitis

Dobrý večer,v tomto roku bych chtěla podstoupit IVF a mám od minulého roku diagnostikovanou autoimunní thyreotidu.Protilátky,již mám skoro v normě.....nebudu mít problémy s těhotenstvím?Děkuji,Veronika :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s těhotenstvím byste neměla mít žádné problémy. Je pouze třeba pravidelně kontrolovat hladiny hormonů štítné žlázy kvůli vývoji miminka a případně nasadit léčbu euthyroxem.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: