Autovakcina a staloral 500

Dobry den, mam doma autovakcinu na hemoph.influ. a stap.aureus, ale vice jak rok beru roztok pod jazyk na roztoce jmenem staloral 500, asi pres rok. mela jsem dotaz primo na kliniku kde se vakcina vyrobila a pani doktorka mi rekla nejprv, ze s timto se jeste nesetkala a za druhe, ze by to pro organismus mohlo byt prilis , ale zaroven mi rekla, at zavolam druhy den zkusenejsi doktorce, ktera mi take neporadila, ze nevi koncentraci a at se obratim na imunologa.A tak se vas ptam, kdyz prerusim staloral, zda budu muset zacit od zacatku, nebot mam jiz udrzovaci kuru, nebo brat oba preparaty dohromady??? Trpim dusnostmi, ktere jsou hodne prisuzovany silnejsi alergii na roztoce, plisne a prah, ale zaroven se mi podstatne zhorsila dusnost, kdyz se mi v plicich usidlil ten hemophil a nejde dostat ven ani s antibiotiky. dekuji vam za vasi odpoved, s pozdravem Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, správný název léku je Staloral 300 ne 500,. Auvakcínu se Staloralem bych dohromady neužívala. Buď můžete přerušit léčbu Staloroalem, využívat autovakcínu, a pak v léčbě pokračovat. Důsledně byc doporučovala léčení alergie - pravidelné užívání antihistaminik + lokální léky sprej do nosu, pokud máte i dechové obtíže, tak by se mělo vyloučit astma bronchiale.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: