Azitromycin sandoz 500 mg

Dobrý den,paní doktorka mi předepsala AZITROMYCIN SANDOZ 500 MG na bolest v krku,která se mi opakovala po antibiotikách duomox a vysoké sedimentaci ..Dnes jsem měla druhý prášek a bolí mě žaludek a je mi celkově špatně a jsem ospalá..Stává se to u těchto léků??Bude mi špatně ještě 4 dny co to budu užívat??děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemělo by se to stávat, ale samotná nevolnost by Vás neměla nijak ohrozit. Zda budete trpět nevolností po celou dobu užívání, to nelze odhadnout.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Články: Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Pacienty s hemoroidy a...
Dítě, které neroste. Kvůli vrcholovému sportu
Články: Dítě, které neroste. Kvůli vrcholovému sportu
Rčení "Sportem ku zdraví...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jaterní cirhóza
Články: Jaterní cirhóza
Jaterní cirhóza je...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x