Azitromycin sandoz 500 mg

Dobrý den, dnes mi byly předepsány antibiotika Azitromycin Sandoz 500 mg. V příbalovém letáku jsem si přečetla, jak se tento lék užívá - buď 3 dny nebo 5 dní. Já jsem ale dostala 2 krabičky po 3 tabl. á 500 mg. tzn.léčba 6 dní po 500 mg.Není prosím tato léčba "nadhodnocená", můžu tedy využívat obě balení bez obav? Děkuji za odpověď. Dagmar

Odpověď odborníka:

Záleží na příčině, proč Vám byl azitromycin předepsán, ale v některých indikacích - např. kožních - se takto toto antibiotikum běžně podává.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: