B-komplex

Dobrý den, je vhodné zakoupit v lékárně B-komplex, pokud jsem často unavená? Na vyšetřeních jsem byla a bylo mi řečeno, že jsme v pořádku jen mám upravit životní styl, a tak mě zajímá jestli je B-komplex vhodný doplněk nebo se mám poohlédnout po něčem jiném. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Petro, zvýšený příjem vitaminů skupiny B může při vhodném dávkování podpořit buňky nervového systému. Při předávkování se však mohou objevit příznaky únavy či malátnosti. Doporučuji Vám vyzkoušet účinek doporučené dávky, případně snížit nebo přestat užívat vitaminy skupiny B, pokud se obtíže spíše zhorší. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: