Baby calm

dobrý den, máme doma 21 denní miminko a trápí nás prdíky.Před kojením dávám 5 kapek Espumisanu, ale moc nám to nepomáhá, malý se většinou odpoledne nebo navečer kroutí a pláče.Sice se snaží tlačit, až je červený, ale úleva přijde často až k ránu.Nejím nic nadýmavého.Chtěla bych zkusit Baby calm, ale v letáku píšou až od ukonč.1 měsíce, mohla bych jej začít dávat dříve?moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, Baby calm můžete vyzkoušet.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: