Bakerova cysta u ditete

Dobry den, ctyrlety syn prodelal na jare zanet kycelniho kloubu na leve noze, lecba probihala dobre, kontrolni rentgen byl po trech mesicich v poradku. Na vine byl zrejme dle vyteru atd. streptokok sk. G. Nyni se mu na stejne noze v podkolenni udelala nebolestiva Bakerova cysta. Muze to mit nejakou souvislost s predtim prodelanym zanetem? Ma pripadne smysl po tom patrat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tyto dvě choroby spolu v žádném případě nesouvisí a nemá ani smysl po souvislosti pátrat. Cysta vzniká náhodně a s infeekcí nemá nic společného

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest v krku může zaútočit kdykoli. Buďte připraveni
Bílý jogurt: zatočí s průjmem i vaginální infekcí
Články: Bílý jogurt: zatočí s průjmem i vaginální infekcí
Exotická jídla na dovolené...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Kopřiva
Články: Kopřiva
K léčbě dlouhodobého...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: