Bakteriální infekce

  • Dotaz od: Anita Javůrková
  • Publikováno: 18.6.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Mám dotaz zda je nutné, nebo není, léčit antibiotiky bakterie které byli příteli nalezeny v ajakulátu. Přítel je jinak bez obtíží.

Odpověď odborníka:

Záleží na tom, o jaké bakterie jde. Pokud by šlo jen o kontaminaci z kůže (př. Staphylococcus epidermidis), to se léčit nemusí. Ale jiné, patogenní, druhy léčbu vyžadují.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: