Bakteriální infekce krku

Dobrý den, již po čtvrté během 4 měsíců beru antibiotika,2x lékař určil angínu a 2x laryngitidu.Má obvodní lékařka tvrdí, že je to normální,mě to ale nepřijde.Už jsem to řešila i se svou neuroložkou,ta tvrdí,že je nemožné,aby mi léky snižovali imunitu,Mám Syndrom neklidných nohou ,užívám Neurontin denní dávka 1200mg a Requip-modutab 2mg,Glepark 0,18mg.Můžete mi nějak poradit.Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud je angina do hodnoty 6x do roka a užívají se antibiotika, stav je považovaný za standartní. Teprve poté je vhodné řešit na ORL, výtěr z krku, podávat event. imunopreparáty (např. koupit si Wobenzym). Sy neklidných nohou s častými anginami nesouvisí

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: