Bakterie hp

Vazena pani doktorko, minuly tyden jsem prodelal vysetreni zaludku na gast. Kde mi byl odebran vzorek a zaver byl zanet zaludku a 2 modularity s erozemi antralne. V po si mam dojet pro leky pro pozitivni HP bakterii. Docetl jsem se ze tato bakterie zpusobuje rakovinu zaludku. Chci se zeptat zda vysetreni u tech dvou nalezu nemuze byt pocatecni nador atd... Zhubl jsem behem 3 mesicu 5 kg. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Petře, pokud byly odebrány bioptické vzorky z podezřelých míst, mělo by odpověď na Vaši otázku poskytnout jejich histologické vyšetření. Doporučuji Vám konzultovat komplexní výsledek fibroskopie s Vaším gastroenterologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x