Bakterie v moči + streptokok

Dobrý den, je mi 29 let a s manželem chceme miminko. Jenže mi byly objeveny bakterie v moči z konečníku. Jsem z toho špatná, protože hygienu mám dobrou. Paní doktorka mě dost vystrašila, když mi řekla, že tyto bakterie jsou v těhotenství nebezpečné. Je to pravda? V pochvě mi byl nalezen streptokok, také řečeno, že je to špatné, ale že se to neléčí. Jsem z toho opravdu nešťastná, protože už bych opravdu ráda miminko. Děkuji

Odpověď odborníka:

Není důvod být nešťastná je jen potřeba přeléčit močovou infekci a pak není důvod proč by jste neměla otěhotnět. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: