Bakterie v pochvě

Dobrý den, gynekolog mi předepsal antibiotika Entizol, žádné pálení jsem neměla. Navíc nechápu, jak bych mohla chytit prvoka, když jsem nechráněný styk nikdy neměla. Kultivaci mi neprovedl. Po Entizolu výtok stále přetrvává, bylo mi i řečeno,že mám trochu mykozy, ale na to mi nic nepředepisoval, jelikož nemám pálení. Je to správný postup? Jaktože nemám příznak mykozy? Je pravda, že v pochvě se vyskytují v malé části kvasinky, e coli atd? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je potřeba zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a podle výsledku cíleně nasadit léčbu. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podzimní rýmy a virózy
Články: Podzimní rýmy a virózy
Krátké dny, tma, častý déšť...
Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí
Články: Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí
Skutečný počet uživatelů...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolesti hlavy rozhodně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: