Balanitis

Dobrý den, mám podezření na balantis. Mohl bych to namazat belogenthem nebo imazolem? Co se stane v pripade ze to nebudu lecit, vyleci se to samo?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slabá balanitida odezní většinou v klidu například pouze při oplachu heřmánkem. Imazol je rovněž možností

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Když kůže volá o pomoc
Články: Když kůže volá o pomoc
Léto je roční období, kdy...
Ovulace a načasování pohlavního styku
Články: Ovulace a načasování pohlavního styku
Pokud chcete zvýšit své...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ostatní vyšetření v gynekologii
Články: Ostatní vyšetření v gynekologii
Jaká vyšetření vás mohou...
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: