Balanopostitida

Dobrý den. V srpnu tohoto roku jsem byl na vyšetření na dermatovenerologické ambulanci.Byla mi zjištěna Balanoposthitis chron..Byl mi předepsán Fucidin cmr. ,Po 14denním léčení a kontrolním stěru bylo konstatováno úplné vyléčení.Nyní v prosinci se mi všechny příznaky i problémy vrátily.Jedná se o chronický stav?Pomůže zase přeléčení Fucidinem nebo je nutný jiný postup? Děkuji za odpověď. Luba

Odpověď odborníka:

Zánět v oblasti žaludu a předkožky může mít více příčin - bakteriální, plísńové, atopie, neinfekční záněty... Při recidivě doporučuji provést stěry z kůže a dle toho pak zvolit vhodnou léčbu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: