Baronova ligace

Dobrý den, před 7 týdny jsem podstoupila podvázání vnitřního hemoroidu a neustále mám potíže při stolici, které se projevuje pálením a krvácivost. Lékař mi sdělil, že se jednalo o větší trombózu a tudíž hojení bude déle trvat. Užívám vlákninu a používám žlutou mast. Po stolici již bolesti nemám, jen při vykonání potřeby. Jak dlouho by mohlo trvat hojení? Děkuji mockrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto, u větší trombózy mohou obtíže, které uvádíte, přetrvávát i několik týdnů. Dobrý efekt na hemeroidy a varixy má Detralex 2-0-0, který je ale na předpis. Wobenzym 200 tbl ( volně prodejný ) se také často dává na otoky a zánětlivé stavy. Užívá se 5-10 tbl 3x denně. Pokud Vaše obtíže budou přetrvávát po dalších 3týdnech , tak bude vhodné kontrolní vyšetření u lékaře provádějící zákrok nebo na jiném pracovišti např. Palas Athéna. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: