Bartholiniho žláza

Dobry den, jsem týden po operaci Bartholiniho žlázy, 28.8 vyloženě lapis a 30.8 odstraněna cela žláza. V sobotu 5.9 došlo k mirnemu krvácení se zvýšenou teplotou (37,5°C). V noci z neděle na pondělí se krvácení opakovalo ale v daleko intenzivnejsi podobě. Na pohotovosti mi byl dan Traumacel a byla jsem poslána ke svému doktorovi. Hned rano jsem jela za svym operaterem a dostalo se mi stejné rady. Krvácení se stále opakuje. Večer 7.9 a rano 8.9 jsem opakovaně krvácela. Krvácení jsem dle instrukcí zastavila a šla do práce. Rána me boli daleko méně a otok je již téměř pryč ale stejně mi nevysvetlene krvácení dělá velké starosti a omezuje me v běžném životě. Je důvod panikařit a jet znovu k lékaři? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Po výkonu by ke krvácení dojít nemělo pokud stále krvácíte je kontrola nutná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
S křečovými žilami pomůže příroda
Články: S křečovými žilami pomůže příroda
Křečové žíly mohou na jedné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Články: Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Ačkoli jsou si tyto dvě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: