Bartholiniho žláza

Dobrý den,jsem 6 týdnů po extirpaci BŽ. Před 4 týdny mi na pooperační kontrole museli vyčistit hematom, který se po operaci vytvořil (na velkém stydkém pysku cca 5cm). Po drénování již nemám subjektivní potíže, ale otvor po "vypouštění" dosud nesrostl. Na kontrole mi řekli,že šít nebudou,že to sroste samo. Zároveň nevydržely stehy hned u poš.vchodu, kde je tudíž také "otvor" navíc. Je ještě naděje, že tato místa srostou? Mohu vůbec obnovit intimní život? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, intimní život obnovíte po zhojení. Zkuste oplachy odvarem z dubové kůry k podpoře hojení rány..

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: