Bartoliniho žláza

Dobrý den, už asi tři měsíce mám nateklou bartoliniho žlázu, ale bohužel kvůli služební cestě nemohu jít na chirurgický zákrok. Chtěla bych se zeptat, jestli mi nehrozí nějaké potíže nebo komplikace. Žláza mě pobolívá vždy jen chvílí a poté se to uklidní. Děkuji za odpovď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by dobré co nejdříve jít na zákrok z toho důvodu, že se to může zanítit, často se to stává. Je to potom pekelná bolest a může to samo prasknout. Pokud by Vás něco takového zastihlo na služební cestě, nevím , kam jedete, budete muset vyhledat gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: