Basiliom

dobrý den, otci 60 let, odstraněny měsíc po sobě 2 basiliomy v obličeji, prosím o radu,jaký ochranný prostředek (krém na opalování) zvolit v případě, že může vůbec na slunce. Na trhu je mnoho zboží, ale spousta nekvalitních a k ničemu. Prosím o Váš názor

Odpověď odborníka:

Na slunce by samozřejmě příliš chodit neměl, rozhodně ne přes poledne, určitě doporučuji nosit něco na hlavě (kšiltovku, klobouk) a i přes tuto ochranu obličej ošetřovat krémem v nejvyšším faktorem SPF a anti UVA - tzn. pokud zvolíte např. přípravky La Roche Possay či Bioderma, pak jsou oba tyto faktory splněny.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: