Batrafen

Měl bych stručný dotaz . Léčím se na kožním oddělení se zatím neurčenou bakterií a zánětem na penisu-žaludu. Penis je červený, zarudlý, svědí- jaká si červená ložiska-bolavé na dotyk. Můj dotaz směřuje, ale k lékům- dostal jsem na penis a zalud- Batrafen(roztok). Když žalud a penis tímto pokapu, tak to extrémně pálí (ale opravdu velmi pálí!). Je to normální prosim a nezpůsobim si tim nic? Velice vam dekuji a přeji hezky den Tomáš

Odpověď odborníka:

Dle terapie se jedná o mykozu, Batrafen může způsobit pálení, obsahuje alkohol.

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: