Bazaliom

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mamince byl zjištěn bazaliom na břiše, který ji byl chirurgicky odstraněn. Má teď přijít na další kontrolu za 3 měsíce. Četla jsem, že to je standardní postup, ale protože se bojím aby byla v pořádku, je možné jí někdě nechat udělat nějaké vyšetření z krve, abychom měli jistotu, že je kompletně a bezpečně odstraněn, nebo nějakou jinou kontrolu navíc? Chceme mít 100% jistotu, že je v pořádku a že odstraněním je vyléčena. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel žádný test z krve neexistuje, můžete si být jisti, že je toto správný postup. Jen by měla být vyšetřena na možnost přítomnosti metastáz - sono břicha a rtg plic, což předpokládám ,že měla. Pokud ne, není nesnadné získat doporučení od obvodního lékaře - pro jistotu, tato vyšetření se poskytují běžně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: