Bazaliom

Dobrý den paní doktorko, již přes rok mám bazaliom pod okem u nosu o velikosti cca 4x7mm. Můj ošetřující lékař mi doporučil odstranění na oční chirurgii. Jaký na to prosím máte názor? Je zákrok opravdu nutný? Obávám se, že když se bazaliom odstraní, tak se mohou objevit další komplikace. Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná skutečně o basaliom, je nutné provést jeho odstranění!! jedná se o zhoubný nádor, který neléčený může prorůstat i dosti hluboko do tkáně a destruovat ji. V pozdějších stadiích by chirurgický zákrok byl mnohem rozsáhlejší a pro vás samozřejmě nepříjemnější.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: