Bazaliom

Dobrý den, v roce 2008 jsem měla bazaliom na pravé straně dekoltu. Byl mi chirurgicky odstraněn a nyní chodím pravidelně na kontroly. Poslední dva měsíce mně ale začalo pobolívat pravé rameno, podpaží a celá horní část paže. Chtěla bych se zeptat, jestli to nemůže s tím nějak souviset? Dočetla jsem se totiž, že bazaliom může ve výjimečných případech metastázovat do mízních uzlin.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vyše obtíže nesouvisí s basaliomem a budou spíše ortopedického charakteru.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: