Bechtěrev a crp

Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat. 6 let bojuji s bechtěrevem IV. a spoustu jiných nemocí (mám invalidní důchod 3 stupně), a posledné 2 roky mám bolesti 24 hodin denně, nepomáhají mi náplastě, tramal, oxycontin - zkrátka opiáty. Nejsem schopná pro bolest nic dělat, jenom ležet (musím podotknout, že jsem ještě před 10 lety byla vrcholová sportovkyně). Takže rozhodlo se, že se pokusíme o biologickou léčbu. A tak jsem absolvovala test crp a překvapení bylo veliké, byla tam hodnota 1 (loni v prosinci 15). Chci se tedy zeptat, mám nějakou šanci absolvovat tuto léčbu, když je crp tak nízke ? Jsem z to ho nešťastná, byla to moje poslední šance.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šanci rozhodně máte, vše záleží pouze na domluvě s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: