Bechtěrevova choroba

-mohu mít Bechtěreva i když to není v krvi ?mám už léta ztuhlost páteře ..nemožnost se narovnat a někdy nemohu ani vstát po užívání Medrolu je mi lépe ale jsem stále ztuhlá...+kloby + ukrutné bolesti atd...děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to teoreticky možné, pozitivní antigen bývá přítomen u cca 80% případů. Doporučuji návštěvu revmatologa. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: