| Nápověda

Bederní páteř

Dobrý den, jsem po operaci od února letošního roku, dynamické neutraizace instab. prostoru L3,4,5 Dynesys L3,5 RD2krát. U posudkové komise mi zamítli,částečný důchod, nevydržím sedět, stát a v noci se musím jít projít. Přetrvávají bolesti v kyčlích a kostrči. Nezvládnu pracovat 8 hodin. Musím střídat polohy. Myslíte, že bych se měla odvolat? Napsala jsem, že se závěrem nesouhlasím, ale prý mám podat žalobu. Ohodnotili mě na 20 procent a před operací jsem měla dokonce víc a to 25 procent. Prosím o vysvětlení, kolik mám těch destiček, vím jen, že mám šest šroubů. Děkuji za radu a přeji hezký den, s pozdravem Michala

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odvolejte se, prosím - každé další vyšetřování probíhá u jiného lékaře než to předešlé. Vždy záleží ale na popisu problémů a omezení sepsané ošetřujícím lékařem, jeho vyjádření je nosné a nejdůležitější, posudkoví lékaři na něm sami staví. Pokuste se získat podrobnější posudek a více zaměřený na vaše současné potíže a stesky. Zbytku otázky prostě nějak nerozumím. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Alergie na slunce – solární kopřivka
Články: Alergie na slunce – solární kopřivka
Nejstarší popis solární...
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Články: Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Ačkoli jsou si tyto dvě...
Bolavé oči aneb Kdy je viníkem alergie
Články: Bolavé oči aneb Kdy je viníkem alergie
Zarudlé oči, pálení...
Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Články: Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Alergie mívá různé projevy...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Špatná erekce může signalizovat vážnou nemoc
Články: Špatná erekce může signalizovat vážnou nemoc
V České republice trpí...
Odhalení neprůchodnosti vejcovodů může být první krok léčby neplodnosti
Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii
Články: Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii
Bílkovina calprotectin se...
 Konečnou výšku dítěte lze předvídat. Do určité míry
Články: Žlučník
K čemu nám slouží žlučník?
Naposledy čtené: