Belara a slabá menstruace, může to být těhotenství?

Dobrý den, užívám už asi rok antikoncepci Belara, od té doby mám sice slabou menstruaci ale měla jsem to dostat tento týden ve středu (vždy 4. den po dobrání poslední pilulky) a dostala jsem to už v úterý ale jen slabé špinění, ještě se mi to nestalo.. Antikoncepci beru pravidelně, jen jednou jsem zvracela, ale až 6 hodin od vzetí pilulky... navíc PS poté proběhl až po asi 8 dnech.. Je to normální nebo se mám obávat otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taková situace se může objevit zcela normálně. Při pravidelném užívání antikoncepčních tablet se otěhotnění nemusíte obávat. Můžete si udělat těhotenský test pro Váš pocit jistoty.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: