Bělící pero

Dobrý den, prosím Vás, v obchodě jsem viděla bělící pero, údajně bez peroxidu, bělící účinek na bázi kyslíku. Zde je odkaz http://www.profimed.cz/cs/obchod/beleni-zubu-belici-pera/safe-and-white-belici-pero/ Myslíte, že něco takového může opravdu bělit zuby pod povrchem skloviny, nebo spíše jen odstraní zabarvení od kouření, čaje a kávy? Bělit pod povrchem dokáže asi jen peroxid, ale na tomto mne zaujalo, že to má být úplně šetrné. I když bělícímu účinku nevěřím ani trochu. Co si o tom myslíte vy? Zkoušela jsem bělit s pásky Crest, jenže po 2 použitích jsem s tím musela přestat, protože jsem měla hrozně citlivé zuby a navíc mám popraskanou sklovinu na horních i dolních předních zubech, jsou to takové dlouhé rýhy shora dolů, jde to vidět jen při svícení světlem, ale asi s tím ta citlivost souhlasí. Nejspíš ten Crest budu muset podarovat, i když mě to mrzí a ráda bych bělila dál. Použila jsem i Elmex gellé a swissdent crystal regenerační zubní krém a stejně to nepomáhá. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevěřím tomu. I kdyby to fungovalo, tak si myslím, že udržet 60 vteřin zuby bez vlhkosti v domácích podmínkách bude docela problém. Pokud gel do 60 vteřin zaschne, tak nevím jak se z něj bude něco vylučovat. Kdyby měly bělit kyslíkové radikály, tak si myslím, že asi nebudou v nějaké lahvičce na více použití, ale nějaké jednorázové balíčky. Elmex gellé je na citlivost dobrý, zkuste ho používat i 3x týdně -jinak vše dle návodu! Pokud citlivost přetrvává zkuste zapřemýšlet, kdo by Vám s tím asi tak mohl pomoci a objednejte si k němu na návštěvu. Místo pera si kupte radši sadu mezizubních kartáčků. S pozdravem

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: