Bellova obrna

dobry den mam problem mam bellovou obrnu mam leky prendison injekce vitaminy b komplex a rehabilitace muzu to kombinovat s mariuhanou neuskodi to nejak lecbe dekuju za odpovezeny dotaz bohuzel nemam email budu cekat zde na odpoved dekuju moc milan

Odpověď odborníka:

Dobrý den Milane ,nemám žádné zkušenosti s marihuanou v medicině,periferní obrna lícního nervu vyžaduje Vámi uvedenou léčbu,včetně kortikoidů a rehabilitace ,vím o příznivém efektu marihuany u těžce nemocných pacientů např onkologických ale myslím , že ve Vašem případě to nemusí platit a nelze vyloučit rizika s ohledem na vliv marihuany na nervový system. s přání rychlého uzdravení

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: