Belogent mast a alkohol

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda můžu pít alkohol při používání masti Belogent mast. Je to antibiotická mast, tak nevím, zda použití alkoholu by to pro mě znamenalo nějaké nežádoucí účinky. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Současné užívání alkoholu a Belogentu zvláštní rizika nepřináší.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: