Bercové vředy

  • Dotaz od: jindřiška
  • Publikováno: 25.5.2010
  • uLékaře.cz

JE MI 45 LETA JIŽ PÁTÝM ROKEM MÁM BÉRCOVÉ (NIKDY NEZHOJENÉ)VŘEDY NA OBOU KONČETINÁCH, PŘES TO, ŽE JSEM VELICE KVALITNĚ LÉČENA. ZAJÍMALO BY MĚ KDYŽ SE EVIDENTNĚ PROKAZUJE, ŽE MÉ KONČETINZ TOLERUJÍ JEN VELICE MÍRNOU ZÁTĚŽ, A KE ZLEPŠENÍ DOCHÁZÍ PŘI PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI, PROČ MÁ OŠETŘUJÍCÍ LÉKAŘKA PÍŠE HODNOCENÍ PRO POSUDKOVOU KOMISI V TAKOVÉM ROZSAHU, ŽE MI JE TAK TAK PŘIZNÍN ČÁSTEČNÝ INALIDNÍ DŮCHOD. TRPÍM OBOVSKÝMI BOLESTMI A JSEM LÉČENA OPIÁTY A MŮJ ZDRAVOTNÍ STAV JE MĚSÍC OD MĚSÍCE HORŠÍ A HORŠÍ. NEXISTUJE NAPŘ, V ZÁKONĚ JĚJAKÁ OPORA, PRO PŘÍPAD, ŽE MÁ LI POSUDKOVÝ LÉKAŘ O PROCENTUALNÍM VYJÁDŘENÍ ZTRÁTY SCHOPNOSTI TRVALE PRACOVAT A JE LI MŮJ PROBLÉM V KATEGORII KDE JE JASNĚ ŘEČENO ZDA SE JEDNÁ O JEDNOSTRANNÉ ČI OBOUSTRANNÉ POŠKOZENÍ JSEM ZAŘAZENA POSUDKOVÁM LÉKAŘEM DO PROCENT KTERÝMI DANÉ POSOUZENÍ ZAČÍNÁ.(TEDY PRAVDĚPODOBNĚ TAM BY MĚL BÝT ZAŘAZEN ČLOVĚK S JEDNOSTRANÝM POŠKOZENÍM). DĚKUJI PŘEDEM ZAODPOVĚD

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete se proti rozhodnutí lékaře odvolat, je to vaše plné právo - posouzení je potom na jiném lékaři. Podmínky pro odvolání najdete zde: http://www.ligavozic.cz/index.php?akce=11&id=2343. Pokud jde o léčení, ještě bych se pokusila navrhnout vám novou metodu léčby, pomocí prostředku moderní medicíny, tvz. Hemagel, více zde: http://www.hojeni-ran.cz/. Je tam i databáze pracovišt, kde byste mohla konzultovat, zda tato léčba je vhodná právě u vás. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: