Berodual

Dobry den to jsem znovu ja k memu dotazu jeste pridam ze uzivam k tomu berodualu jeste dvakrat dene euphylin a dvakrat dene dva vstriky fullhale dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Berodualem si neuškodíte, ale ten působí jen krátkodobě, spíše proto se nehodí pro dlouhodobé použití. K tomu jsou pak jiné léky (např. složka v léku Fullhale). Pokud je pravidelně pro zlepšení stavu nutné používat tyto "úlevové" léky (Berodual, Ventolin apod.), pak je třeba zvážit jiné nastavení ostatních léků určených pro dlouhodobé užití - pokud to dávkování umožňuje... Nejasnosti konsultujte s Vaší alergoložkou.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: