Berodual

pani doktorko ješte jedna otazka jak už nemam lečbu kortikoidy ale mame stale strojek a i berodual nprmalne se to dale použiva na to roztahoveni prudušek?? a lekařka mi řekla že jak dite kašle mam to nasadit ale pokud to nema v pruduškac je to zbytečne ne?? a ona řekla že jak už to tam bude že je pozde že co nejdřiv je to pravd už trošku ty druhy kašle poznam a momentalne je to podle mně v krkčku ješe to nesteklo dlu ma to i přesto nasadit dik

Odpověď odborníka:

Pokud berodual máte doma, pak ho i při samotné rýmě nasaďte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x