Berodual

pani doktorko jak dlouho muže syn brat berodual po nemoci mněli jsem nejakou chřipku a dostalo se to na prudušky tak jsme ho nasdili minuou nedeli davala jsme mu 4 krat denne pak po tydnu 3 krat denne a ted 1-2 krat a při tom mame ambrobene roztok inhalace kašlem pořad ale to u nas neni nic nenormlaniho myslte že mam už ten berodula přestat davat?? Klara

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud ještě kašel přetrvává, a máte pocit, že po inhalaci Berodulau se projevy zmírní, tak klidně ještě týden pokračujte. Někdy po virové infekci, může být zvýšená reaktivita průdušek a inhalace bronchodilatačního léku může pomoci. Pokud by kašel ale nustával, tak jdětě na kontrolu k Vašemu lékaři, aby si syna znovu poslechla a vyšetřila.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x