Beta-crosslaps

Dobrý den, z laboratorního vyšetření mám nízkou hodnotu Beta-Crosslaps 0,089.Chci se zeptat jak mám postupovat a jaké vyšetření bych následně měla prodělat.

Odpověď odborníka:

Hodnota se nejeví příliš nízká, je třeba stav zhodnotit vždy i podle věku. Každá laboratoř se musí hodnotit i s ostatními laboratorními hodnotami a dalšími lab.výsledky a dalšími, na př. densitometrie. Rozhodující je posouzení klinického, pohybového stavu organismu, srovnat s ostatními získanými výsledky. Zhodnotí váš ortoped a praktický lékař. Nikdy nelze zdravotní stav hodnotit isolovaně, tak jak jste uvedla v otázce, kde jste neuvedla další podrobnější informace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: