Betaglukan a roztroušená skeroza

Dobrý den,prosím o radu. Manžel má roztroušenou sklerozu. Tuto zimu má již poněkolikáté chřipku. Je možné s jeho nemocí užívat nějaký prostředek podporující imunitu? Např. betaglukan?

Odpověď odborníka:

U všech preparátů posilujících imunitní systém hrozí riziko ovlivnění základního autoimunitního onemocnění, ve vašem případě roztroušené sklerosy. Doporučuji nejprve jakýkoli z těchto přípravků ( byť volně prodejný) konzultovat s ošetřujícím neurologem či imunologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: