Betaloc

Uzivam Betaloc 50 jednou denne.Zjistila jsem,ze jsem tehotna,je mozne uzivat tento lek v tehotenstvi? S vysazenim by byl asi problem.Je bezpecny a nebo bude treba ho vymenit za jiny lek?dekuji

Odpověď odborníka:

V případě těhotenství je lepší změnit léčbu, pokud lék užíváte na zvýšený krevní tlak. V případě léčby arytmie je to relativní. V každém případě by jste měla léčbu co nejdříve konzultovat s kardiologem nebo internistou.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: