Betaloc a antikoncepce

dobrý den,chci se jen zeptat jestli prášky Betaloc 200mg mají vliv na antikoncepci Cilest,děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Betaloc by jakožto antihypertensivum na užívání hormonální antikoncepce měl mít prakticky nulový vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: