Betaloc zok 25mg

Dobry den prosim o radu jiz dlouhou dobu mam buseni srdce drive sem chodila ke kardiologovy který mi rek ze mam anginu pectoris ale nic mi na to nepredepsal ted po par letech sem opet navštívila kardiologii s problémy buseni srdce podlamuji se mi nohy tlak mam stále nizky daly mi holter a ted napsaly lek Betalo ZOC 25mg při precteni příbalového letaku mam obavy tento lek brat je to lek na vysoky krevni tlak coz ja mam nizky dále se také lecim na leukemii a aortu mam zvětšenou na plicnim sem brala sprej na asma bronchitidu v pribalovem letaku u tohoto leku v bode 2 je psane kdy se nemá pripravek užívat coz je v mem pripade všude mam strach tento lek brat ale ma doktorka na tom porad trva poradte mi prosim co delat předem dekuji za brzkou odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lék opravdu snižuje tlak, při lehké formě asthmatu se může opatrně užívat. Záleží na tom jak máte velké obtíže a co je větší problém. Pokud máte bušení srdce, které Vás denně obtěžuje, stojí za to lék vyzkoušet. Pokud jsou potíže občas a dají se vydržet, je otázkou zda-li lék užívat. Vždy záleží na individálním posouzením a na dohodě s pacientem. Sílu, kterou máte předepsanou je nejslabší.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x