Bez stolicky

Dobry den,mam peti tydeniho chlapecka,ktery je plne kojeny.Posledni tyden ale sleduji pokles tvorby mleka a podle jeho chovani a neustaleho hladu si myslim,ze kolik dostava mu nestaci.Ctyri dny nemel stolici(pry se to muze stat),znaci to ze vse stravil,ale byvala normalne zluta.Vahove ale dobre prospiva.Muj dotaz tedy zni:Je problem kdyz nema stolici a jak dlouho je to bezpecne?mam zacit davat prikrmy nebo pockat az zacne stolice zelena,pry je znakem nedostatku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto malé dítě klidně nemusí mít stoličku týden i deset dní a je to v pořádku, když nemá známky obtíží s břichem. V otázce příkrmů se poraďte se svým ošetřujícím pediatrem, zelená stolička není zdaleka vždy znakem hladu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x